Miami top 10 / tien tips / overzicht

 home reisinfo vakantie cookiebeleid linkscontact 

Miami Beach

Art Deco District

winkelen

uitgaan

hotels

Miami met de auto

rondvaart & cruise

Florida Keys

Everglades

zien & doen

reisinformatie

MIAMI TOP 10

Op vakantie naar Miami of moet je er naartoe voor een zakenreis, familiebezoek, conferentie of een andere reden? Wij geven je 10 tips voor een geslaagd verblijf in Miami:

1. Miami Beach
De stranden van Miami liggen vooral in Miami Beach. Dit is één van de populairste strandbestemmingen ter wereld. Naast een heerlijk subtropisch klimaat heb je hier schitterende hotels, een breed zandstrand en een super uitgaansleven.
alles over Miami Beach

2. Art Deco District
Prachtige architectuur in vrijwel perfecte staat zijn de kenmerken van dit veel gefotografeerde deel van Miami Beach.
alles over het Art Deco District

3. winkelen
Miami biedt uitstekende mogelijkheden om te winkelen. De meeste mensen keren daarom met meer bagage terug naar Nederland dan waarmee ze vertrokken zijn naar de States. Wij zetten de beste shopping mogelijkheden op een rijtje.
alles over winkelen in Miami

4. uitgaan
Miami heeft een levendig nachtleven, waarbij er wel voor ieder wat wils te vinden is. Van sportbar tot danceclub, van poolbar tot stripclub, alles vind je in Miami.
alles over uitgaan in Miami

5. hotels
Miami heeft een grote verscheidenheid aan hotels. De mooiste en beroemdste hotels vind je in Miami Beach. Vooral South Beach kent een aantal hotels die over de hele wereld bekend staan om hun design en klasse.
alles over hotels in Miami

 

6. Miami met de auto
In Miami heb je een aantal wijken en bezienswaardigheden waar je met de auto eenvoudig naartoe kunt rijden. Wat te denken van Coral Gables met het statige Biltmore Hotel of Little Havana met Calle Ocho waar je Cubanen domino ziet spelen.
alles over Miami met de auto

7. rondvaart & cruise
Vanwege het vele water is een rondvaart een uitstekende mogelijkheid om Miami en met name Miami Beach vanaf het water te verkennen. Ook cruises met vertrek vanaf  Miami zijn de moeite waard.
alles over rondvaarten & cruises

8. Florida Keys
Ten zuiden van Miami heb je een groep eilanden liggen die bekend staan als de Florida Keys. Hier heerst een heel andere sfeer dan in Miami zelf.
alles over de Florida Keys

9. Everglades
Nationaal park Everglades is een enorm groot natuurpark dat veel krokodillen, vogels, vissen en muggen herbergt. Een boottocht met een airboat is een belevenis die je voor altijd bij zal blijven.
alles over Everglades National Park

10. zien & doen
In en rondom Miami is er nog heel veel te zien en te doen. Wij hebben een aantal bezienswaardigheden en attracties op een rijtje gezet.
alles over Miami beleven en bekijken

Meer Miami?
Miami reisinfo
Miami Beach reisinfo
zomervakantie in Miami
winterzon in Miami
 

Miami startpagina Miami zonkalender Miami informatie alles over Miami weer & klimaat van Miami zomervakantie Miami winterzon in Miami