Miami top 10 / site / contact

 home reisinfo vakantie cookiebeleid linkscontact

Miami Beach

Art Deco District

winkelen

uitgaan

hotels

Miami met de auto

rondvaart & cruise

Florida Keys

Everglades

zien & doen

reisinformatie

MIAMI SITE

De site Miamitop10.nl is gemaakt met als doel objectieve informatie te verstrekken over de plaatsen Miami en Miami Beach in Florida (Verenigde Staten)
Vrijwel alle informatie komt uit eigen ervaringen en is niet gekleurd door commerciŽle of andere belangen. We worden niet betaald door de Amerikaanse overheid, de gemeente Miami, reisorganisaties of andere partijen die er belang bij zouden kunnen hebben als mensen naar Miami reizen.

Auteursrecht
Alle op deze site geschreven teksten zijn eigendom van de makers van deze site. De foto's en andere grafische materialen zijn tevens eigendom van de makers van deze site, tenzij er bij een afbeelding  expliciet vermeld is dat dat niet het geval is.
Zonder schriftelijke toestemming van ons, de makers en eigenaren van dit materiaal, is het derden niet toegestaan materiaal van deze site in welke vorm dan ook te kopiŽren en te gebruiken.

Correcte info
We hebben ons best gedaan om feiten zoveel mogelijk te onderzoeken op echtheid en ervoor gezorgd dat de geplaatste informatie zo zorgvuldig en correct mogelijk weergegeven is. Mochten er toch fouten in de teksten geslopen zijn of informatie niet meer actueel zijn, gelieve in dat geval via e-mail contact met ons op te nemen.

Contact info
Wij zijn te bereiken via e-mail: info at miamitop10.nl

Miami startpagina Miami zonkalender Miami informatie alles over Miami weer & klimaat van Miami zomervakantie Miami winterzon in Miami